Γυρίστε το ρολόι 10 χρόνια πίσω…

με το νέο πρωτοποριακό μη-επεμβατικό λίφτινγ με υπέρηχους!!

Τι ακριβώς είναι το LiſtUp HIFU;

Μέχρι τώρα το χειρουργικό λίφτινγκ αποτελούσε τον μόνο τρόπο για να αποκτήσουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα αυτά, καθώς αποτελεί την νέα εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό liſting, για την αναδιαμόρφώση περιοχών του

προσώπου, του λαιμού αλλά και του σώματος. Μια μη-επεμβατική θερα- πεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για liſting και τόνωση του χαλαρού δέρματος και επιτυγχάνει ένα αποτέ- λεσμα απόλυτα φυσικό. Επιπρόσθετα δεν δημιουργεί κανένα ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Ποια είναι τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Βελτίωση του περίγραμματος & της σφριγηλότητας του προσώπου

Λείανση των ρυτίδων

Αναδόμηση και αναζωογόνηση του δέρματος

Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας

Ανύψωση των βλεφάρων και βελτίωση της όψης των ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι κ.α.)

Επιβραδύνση της γήρανσης Βελτίωση του διπλοσάγωνου

Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται αντιληπτό αμέσως μετά τη θεραπεία.  Τα αποτελέσματα της σύσφιξης και της ανόρθωσης του δέρματος είναι εμφανή σε ποσοστό 20% αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες.  Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου είναι σε εξέλιξη και η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες.

Πως λειτουργεί;

Βασίζεται στην καινοτόμα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή σε υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερή- χους.

Με τη βοήθεια των υπερήχων επιτυγχάνεται η ενίσχυση του υπάρχοντος κολλαγόνου. Επίσης ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν νέο κολλαγόνο με ασφαλή τρόπο, θέτοντας σε λειτουργία τις φυσικές διεργασίες κολλαγονογένεσης εκ των έσω.

Χρησιμοποιεί ουσιαστικά την αναγεννητική δύναμη του ίδιου του οργανισμού μας, για να κάνει σταδιακή σύσφιξη και για να χτίσει ένα πιο νεανικό δέρμα.

Που απευθύνεται το LiſtUp HIFU;

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα άνω των 30 ετών, αφού τότε εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και ρυτίδωσης και κάτω των 65 ετών, σε ηλικία δηλαδή που το δέρμα διατηρεί ακόμα μία σχετική ελαστι- κότητα.

Εφαρμόζεται σε όποιο σημείο του προσώ- που και του σώματος υπάρχει χαλάρωση, ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μία συνεδρία είναι αρκετή για να φανεί το αποτέλεσμα το οποίο ολοκληρώνεται σε 8-12 εβδομάδες (συνεχώς βελτιούμενο) και διαρκεί για ένα χρόνο περίπου. Σε πιο δύσκολες περιπτώσεις μπορεί να γίνει 2η ή και 3η συνεδρία μετά από 3 και 6 μήνες αντίστοιχα. Μετά από αυτό συστήνεται μία συνεδρία το χρόνο, για τη διατήρηση του αποτελέσματος