ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

αποκτήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο !

Τί είναι Κρυολυπόλιση ;

Μπορεί η επιθυμία μας για άμεση απώλεια πόντων και πιο αδύνατη σιλουέτα να ενισχύεται τους καλοκαιρινούς μήνες, με τον ερχομό της άβολης – για πολλούς – «εποχής του μπικίνι», ωστόσο, το επίμονο λίπος που δεν υποχωρεί με άσκηση και διατροφή, δεν παύει να μας προβλη- ματίζει κάθε εποχή του χρόνου. Η νέα, πρωτοπορι- ακή μέθοδος της Κρυολιπόλυσης, βασίζεται στην επιλεκτική στόχευση και εξάλειψη του ανεπιθύμη- του τοπικού λίπους, χρησιμοποιώντας την τεχνο- λογία της ψύξης και εγγυάται απώλεια πόντων και βελτίωση της σιλουέτας εύκολα, αναίμακτα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Τα λιποκύτταρα απομακρύνονται από τον οργα- νισμό σταδιακά και ελεγχόμενα, ακολουθώντας τους φυσιολογικούς κυτταρικούς μηχανισμούς του σώματος.

Πως γίνεται η θεραπεία;

Αρχικά είναι απαραίτητη η λήψη ιστορικού (αποκλείεται από την εφαρμογή ένας μικρός αριθμός περιστατικών) και οι μετρήσεις για το μέγεθος των κεφαλών και τον προσανατολι- σμό τοποθέτησης τους, ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της λιποζώνης και τον ακριβή προσδιορσμό των σημείων εφαρμογής

∆εν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών για το δέρμα μεμβρανών. Συνήθως χρησιμοποι- ούνται ταυτόχρονα δύο κεφαλές για αντιμετώ- πιση δύο περιοχών του σώματος ούτως ώστε να επιτυγχάνεται συμμετρία στο σώμα.

Πως φαίνονται τα αποτελέσματα ;

– Με κάθε θεραπεία Κρυολιπόλυσης εκτιμάται ότι καταστρέφεται περίπου το 20% του αριθ- μού των λιποκυττάρων στην περιοχή Το αποτέλεσμα ξεκινά να γίνεται ορατό 30-40 ημέρες μετά τη θεραπεία, ενώ το τελικό αποτέ- λεσμα επέρχεται σε 60-90 ημέρες.
– Το αποτέλεσμα διατηρείται ακέραιο για όσο τηρούνται οι βασικοί κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
– Τα λιποκύτταρα δεν πολλαπλασιά- ζονται κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μας, παρά μόνο διογκώνονται με την εναπόθεση σωματικού βάρους.

 

Ο χρόνος που απαιτείται για να γίνουν ορατάτα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης, εξαρτάται από την ταχύτητα αντίδρασης κάθε οργανισμού στη διαδικασία της απόπτω- σης και απομάκρυνσης του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού!

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται ;

Μετά από μια συμβουλευτική συνεδρία, όπου βλέπουμε αν πληρούνται τα κριτήρια για τη συγκεκριμένη θεραπεία, σας εξηγούμε αναλυτικά τη διαδικασία και σχεδιάζουμε το πλάνο θεραπείας.
Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών όπου θέλετε να μειώσετε το λίπος.Ο ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών ανά περιοχή είναι 1 – 4 σε διάστημα 6 μηνών με μεσοδιάστημα 1,5 μήνα.

Τι να περιμένω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Στα πρώτα λεπτά της θεραπείας θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση κρύου η οποία όμως θα περάσει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ξαπλώνετε αναπαυτικά, μπορείτε να διαβάσετε,  να σερφάρετε στο κινητό σας ή ακόμα και να κοιμηθείτε. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα!