Το 3 Wave Laser αποτελεί τη νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Η ενέργεια των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος (Alexandrite 755nm + Diode 808nm + Nd – Yag 1064nm) συνδυάζεται παράλληλα και ταυτόχρονα σε μία μόνο κεφαλή!

Στοχεύει σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας και απορροφάται επιλεκτικά από το στόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μελανίνη των τριχών.

Η «δύναμη των τριών» αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία μόνιμης αποτρίχωσης η οποία μας δίνει το πλέον εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλους τους τύπους δέρμα- τος και όλους τους τύπους τριχοφυΐας!

Το 3 Wave Laser διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την «εν κινήσει» SHR τεχνολογία και τη συμβατική (κλασι- κή) μέθοδο αποτρίχωσης laser «παλμό-παλμό» για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SHR (Super Hair Removal) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, κάνοντας πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής. Στοχεύοντας το θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, η τεχνολογία SHR τον θερμαίνει βαθμιαία και τον καταστρέφει χωρίς να τραυματί- ζεται η επιφάνεια της επιδερμίδας και οι ιστοί γύρω από το θύλακα.

Κάθε σημείο του σώματος μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια κάνοντας έτσι τη θεραπεία πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική. Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser κινείται συνεχόμενα, η θεραπεία ολοκλη- ρώνεται πιο γρήγορα, ακόμα και στο μισό χρόνο.

Σύστημα ψύξης της κεφαλής(Sapphire ICE)

Η σύγχρονη τεχνολογία του 3 Wave Laser διαθέτει σύστημα ψύξης πάνω στην ίδια την κεφαλή (Sapphire ICE -5°C) που ψύχει την υπό θεραπεία περιοχή καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.

Καινοτομία ξεχωριστής κεφαλής ψύξης

Η συνεργαζόμενη κεφαλή ψύξης μπορεί να εφαρμοστεί πριν ή και μετά την θεραπεία της αποτρίχωσης. Το διπλό σύστημα ψύξης της συσκευής λειτουργεί με εξειδικευμένη τεχνολογία ξεχωριστής κεφαλής που προστατεύει το δέρμα από τους ερεθισμούς και παρέχει μια ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή θεραπεία.

Το χρυσό πρότυπο της οριστικής αποτρίχωσης για τέλειο αποτέλεσμα, ακόμα και στην πιο επίμονη και δύσκολη τριχοφυΐα.

ΑΝΩ∆ΥΝΟ:

∆εν απαιτείται η χρήση αναισθητικής κρέμας ή άλλη προετοιμασία. Με τη βοήθεια των τεχνολογιών SHR και Sapphire ICE η κεφαλή «κινείται» εξ επαφής πάνω στο δέρμα, μεταδίδοντας πολύ αποτελεσματικά την ψύξη της, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος εγκαύματος και η διαδικασία της αποτρίχωσης να είναι σχεδόν ανώδυνη (virtually painless). Η εξ επαφής εφαρμογή δίνει τη δυνατό- τητα της ανώδυνης αποτρίχωσης, χωρίς τη χαρακτηριστική μυρωδιά που παράγεται κατά τη διάρκεια εξάχνωσης της τρίχας.

ΑΣΦΑΛΕΣ:

Στοχεύει μόνο τους θύλακες των τριχών και αφήνει ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς. Επιπλέον η καινοτομία της διπλής κεφαλής ψύξης καθιστά το 3 Wave Laser απόλυτα ασφαλές για το δέρμα καθώς το προστατεύει από τους ερεθισμούς και παρέχει μια ευχάριστη και απόλυτα ασφαλή θεραπεία.

ΓΡΗΓΟΡΟ:

Χάρη στη νέα τεχνολογία Super Hair Removal (SHR) αλλά και στις υψηλές ταχυτήτες, οι συνεδρίες ολοκλη- ρώνονται σχεδόν στο μισό χρόνο από αυτόν που απαιτείται με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης.
ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Με την ταυτόχρονη και παράλληλη εκπομπή των τριών μηκών κύματος, το 3 Wave Laser εστιάζει σε ∆ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας. Έτσι καταφέρνει και καταστρέφει και τους επιφανειακούς αλλά και τους εν τω βάθη θύλακες των τριχών, δίνοντας ένα πραγματικά μόνιμο και τέλειο αποτέ- λεσμα.

∆ΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Mπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Συχνότητα Συνεδριών

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 4 – 6 ή και 8 εβδομάδες και αυτό αποφασιζεται κάθε φορά, ανάλογα με την εξέλιξη των θεραπειών.
Επειδή από τις τρεις περιόδους αύξησης των τριχών (αναγενής, καταγενής και τελογενής) μόνο οι τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φάση καταστρέφονται επιτυχώς κάθε φορά, αλλά κι επειδή ο οργανισμός μπορεί να φτιάξει ένα μικρό ποσοστό νέων θυλά- κων, χρειαζόμαστε μια σειρά επισκέψεων – θεραπει- ών για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Κατάλληλο για κάθε φωτότυπο δέρματος.
ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ | ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Χάρη στην τεχνολογία SHR και τους ψυκτι- κούς μηχανισμούς που διαθέτει και με την εγγύηση του αμερικανικού FDA, το 3 Wave Laser είναι ιδανικό:
– για αποτρίχωση όλες τις εποχές του χρόνου
-για κάθε φωτότυπο δέρματος
-για άντρες και γυναίκες
-για ανοιχτόχρωμα, σκούρα, ακόμα και μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα
-για ανοιχτόχρωμες ή σκούρες τρίχες
-για αποτρίχωση ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (πρόσωπο, λαιμός, γραμμή μπικίνι)